Huollamme sivustoa, pahoittelut mahdollisista häiriöistä.

Tietosuojakäytäntö

Suostumuskaavake

Yksityisyyden ja henkilötietojen suojasi ovat Hettula Oy:lle tärkeitä. Hettula Oy:n tavoitteena on noudattaa kaikkia kulloinkin soveltuvia henkilötietojen suojaa koskevia lakeja ja sääntöjä. Hettula Oy:n tietosuojakäytännön tarkoituksena on informoida sinua siitä, minkälaisia tietoja Hettula Oy kerää ja kuinka näitä tietoja käsitellään. Hyväksymällä Hettula.fi-sivuston tietosuojakäytännön jätehuoltosopimuksesi tai henkilötietojesi luovuttamisen yhteydessä suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään alla kuvatulla tavalla
Hettula Oy käsittelee henkilötietojasi henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja, joita asiakkaanamme luovutat tai olet luovuttanut tai joita Hettula.fi-sivustolla keräämme evästeiden avulla jätehuoltosopimuksesi ja ostostesi hoitamiseksi sekä sinua kohtaan olevien velvoitteidemme täyttämiseksi, käsittelee Hettula Oy, jäljempänä kuvattuja tarkoituksia varten. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat esim. nimi, osoite, henkilötunnus tai y-tunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kiinteistön nouto-osoite sekä nimi, keräysvälineet, jäteastian tyhjennysrytmi, ostos-, maksu- sekä tilaushistoria sekä muita asiakassuhteeseen liittyviä tietoja. Annat henkilötiedot itse jätehuoltosopimuksen, hinauspalvelun, asiakastilin luomisen tai muiden palveluiden käytön yhteydessä verkossa, puhelimitse tai toimipisteessämme. Huomioithan, että henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista, mutta tietyissä tapauksissa emme voi tarjota tilaamaasi palvelua ja/tai tuotetta, jos et anna henkilötietojasi.

Hettula Oy (0349828-9) (Sammontie 17, 99100 Kittilä) on rekisterinpitäjä.
Luovuttamalla henkilötietojasi meille suostut siihen, että henkilötietoja tallennetaan asiakasrekisteriimme ja käytetään tunnistamiseen, markkina- ja asiakasanalyyseihin, asiakasviestintään sekä palveluiden ja tuotteiden arvosteluun. Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan, jotta pystymme toteuttamaan sinulle antamamme sitoumuksen. Tietosi tallennetaan myös siksi, että voimme noudattaa tiettyjä vaadittuja lakisääteisiä velvoitteita ja vaatimuksia, jotka liittyvät esimerkiksi turvallisuusmääräyksiin. Mahdollista materiaalia yhteydenotoista sinun ja Hettula Oy:n välillä, kuten viestikeskusteluja, puhelinkeskusteluja, muistiinpanoja kysymyksistä ja reklamaatioista, saatetaan myös tallentaa. Henkilötietoja käytetään myös markkinointitarkoituksiin, kuten esimerkiksi markkinointiin postitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse, mikäli et ole kieltänyt suoramarkkinointia.

Maksu- ja luottolaitosten puolesta toimiessa tai tietyissä tilanteissa niiden niin vaatiessa, voidaan myös henkilötunnustasi käsitellä oston yhteydessä.

Henkilötietoja voidaan siirtää yhtiöille, joita Hettula Oy käyttää osana palveluidensa tuottamista, esimerkiksi infrastruktuurin tai IT-palveluiden toimittamiseen, asiakaspalvelun tarjoamiseen, markkinointitutkimusten käsittelemiseen ja analysoimiseen sekä tilastollisten analyysien tekemiseen. Tällaiset yhtiöt voivat sijaita niin EU- ja ETA-alueen sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

Hyväksymällä Hettula.fi-sivuston jätehuoltosopimuksen yhteydessä, käytännön ostoksesi tai tietojen luovuttamisen yhteydessä, suostut henkilötietojesi siirtämiseen ETA-alueen ulkopuolelle soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Käsittelemme lisäksi henkilötietoja täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan sekä täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme.
Käsittelemme henkilötietojasi henkilötietolain vaatimusten mukaisesti, minkä vuoksi tietojasi ei säilytetä pidempään kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen kannalta tai muussa lainsäädännössä meille asetettujen velvoitteiden nojalla taikka pidempään kuin mihin meillä on oikeus soveltuvan lainsäädännön nojalla.

Henkilötiedot tallennetaan suojattuun tietojärjestelmään, johon vain valtuutetuilla käyttäjille on pääsy. Siinä tapauksessa, että henkilötietoja tulostetaan, tällaisia tulosteita säilytetään lukituissa tiloissa.

Henkilötietolain mukaisesti sinulla on oikeus kerran vuodessa tarkastaa maksutta, mitä tietojasi
henkilörekisteriin on talletettu tai toisaalta ettei rekisterissä ole sinua koskevia tietoja. Voit tarkastaa
nämä tiedot toimittamalla tai postittamalla kirjallisen, omakätisesti allekirjoitetun tarkastuspyynnön
meille. Pyyntö tulee lähettää osoitteeseen: Hettula Oy, Sammontie 17, 99100 Kittilä. Samaan
osoitteeseen voi lähettää myös suoramarkkinointikieltoa tai virheellisten, tarpeettomien,
vanhentuneiden tai puutteellisten tietojen korjausta koskevan pyynnön.

Mikäli Hettula Oy:lle antamissasi tiedoissa tapahtuu muutoksia (esimerkiksi sähköpostiosoitteen,
nimen tai maksutietojen suhteen), pyydämme sinua ilmoittamaan Hettula Oy:lle ajantasaiset tiedot
lähettämällä sähköpostia Hettula Oy:lle osoitteeseen info@hettula.fi. Tähän osoitteeseen voit
myös ilmoittaa, mikäli haluat irtisanoa sopimuksesi. Pyynnön henkilötietojen korjaamisesta tai
poistamisesta voi tehdä milloin tahansa.

Tietojasi ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli olet kieltänyt tietojesi käsittelyn tällaisiin
tarkoituksiin. Jos olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin, voit kuitenkin, milloin tahansa
ilmoittaa meille, ettet halua henkilötietojasi käsiteltävän markkinointitarkoituksissa.

Tämä käytäntö soveltuu ainoastaan Hettula.fi-sivustoon. Hettula.fi-sivusto voi sisältää linkkejä muille internetsivustoille. Mennessäsi muille internetsivustoille, on suositeltavaa, että luet kyseisellä internetsivustolla sovellettavan tietosuojakäytännön. Hettula Oy ei ole vastuussa muiden internetsivustojen suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä.
Hettula Oy pidättää jatkuvan oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön siinä laajuudessa kuin muutokset ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien oikeudellisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki muutokset tähän tietosuojakäytäntöön julkistetaan internetsivustolla.